Το παραμύθι της βροχής

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

«Ένα Σκιάχτρο Μοναχό» ζωντάνεψε στα Παραμύθια του Σαββάτου, στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης!



Και  «Τα παραμύθια του Σαββάτου» να επέστρεψαν στο σπίτι τους, το περασμένο Σάββατο 7 του Ιανουαρίου, στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης». Ξεκίνησε ο  νέος τους  κύκλος με μια ζωγραφήγηση διαφορετική, παρέα με την Λήδα Βαρβαρούση και την Ελένη Μπετεινάκη!

Η Ελένη Μπετεινάκη αφηγήθηκε ένα δικό της παραμύθι για « Ένα σκιάχτρο μοναχό  και η Λήδα Βαρβαρούση το ζωντάνεψε, απίστευτα, μπροστά στα μάτια όλων. 

Μια ιστορία  ολοκαίνουργια που μιλάει για τη φιλία, την αγάπη, την μοναξιά, τους κινδύνους, τις αποφάσεις της ζωής και τα όνειρα.
Μια ζωγραφήγηση λοιπόν, αλλιώτικη και πολύ πολύ συναρπαστική. Μαγεμένοι όλοι μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν πως περίπου γίνεται η αρχή για να εικονογραφηθεί ένα βιβλίο, μια ιστορία, ένα παραμύθι. Μια « ζωντανή» συνεργασία συγγραφέα και εικονογράφου με …θεατές, μπόλικο χιούμορ, ανατροπές και …σχέδια! 

Ίσαμε το ερχόμενο Σάββατο που η Λήδα Βαρβαρούση θα μας πει με τα σχέδια, τα πινέλα και την δική της φωνή, ιστορίες με δράκους φοβερούς, μικρούς, μεγάλους, γελαστούς, παιχνιδιάρηδες …ε και λίγο άγριους! 

Στα « Παραμύθια του Σαββάτου» στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», πάντα!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου