Το παραμύθι της βροχής

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

H Μάγισσα Χρωματούσα στη Σχολή Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος!

Κι ήταν από εκείνα τα πρωινά που θες να μην ξεχαστούν ποτέ γιατί νοιώθεις πως υπάρχει ένας λόγος που ό, τι κάνεις βρίσκει τη ζεστασιά και την αναταπόκριση που ξεπερνά και τη δική σου σκέψη και φαντασία.
Τρία τμήματα της Β΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016,  ήρθαν ίσαμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου να ακούσουν την ιστορία της Χρωματούσας από τα χρόνια τα παλιά ως τις μέρες μας.
Κι είχαν όλα κάτι αν ρωτήσουν, κι ήξεραν τόσα πολλά για την " Χρωματιστή " Μάγισσα που συγκινήθηκα πολλές φορές. Κι είχαν αγκαλιά το βιβλίο και μια κούκλα τεράστια κάθε τμήμα με τη μορφή της μαγισσούλας όπως αυτά πίστευαν πως είναι. Και μια από αυτές τις μάγισσες είναι πια μαζί μου, παρέα μου τα βράδυα στα ταξίδια του μυαλού στη Χώρα της φαντασίας.
Παίξαμε ενα σωρό παιχνίδια, φτιάξαμε κι εκείνο το παλετολούλουδο της Χρωματούσας και φεύγονταςπήρα μαζί μου, όλη τη γλύκα και τη ζεστασιά τόσω πολλών παιδιών, παρακαταθήκη για να συνεχίσω όλα αυτά που αγαπώ πολύ να λέω και να γράφω, ιστορίες και παραμύθια.
Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον ΄Αγγελο, στον Βαγγέλη, στις δασκάλες των μαθητών όλων των τμημάτων της Β΄τάξης μα πιο πολύ στα παιδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ... τα χαμόγελά τους!


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου