Το παραμύθι της βροχής

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Και τα "παραμύθια του Σαββάτου" ταξίδεψαν στην Αθήνα, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου : «Η Μάγισσα Χρωματούσα»



Η Υφάντρα Ερατώ συνάντησε την νονά της τη Μάγισσα Χρωματούσα… Και ξετυλίχθηκε με δυο κλωστές μια ιστορία, ένα μοναδικό υφαντό, ένα παραμύθι, που όμοιο του δεν είχε «υφάνει» κανένας άλλος πριν. Εικόνες φτιαγμένες από τα στημόνια της Ερατώς, για όλες τις εποχές του χρόνου, για χρώματα μοναδικά  που ξέρει να μοιράζει μόνο η Χρωματούσα. 

Οι εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική» και η Ελένη Μπετεινάκη, που αφηγήθηκε τούτη την ιστορία ήταν εκεί. Μια αγκαλιά από παιδιά και φίλους αγαπημένους και όλοι οι ήρωες της ιστορίας. Η Ερατώ, η Μάγισσα Χρωματούσα, η γάτα της η  Καμέλια, ο  φοβερός μάγος Αταίριαστος βρέθηκαν σε ένα χώρο μαγικό, στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, στην Πλάκα, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου του 2016 εκεί γύρω στις 12.00.


Και συγκινήθηκαν πολύ, και χάρηκαν ακόμα πιο πολύ κι  η ιστορία τους ξετυλίχθηκε κι απλώθηκε σ’ όλους με χρώματα πολλά. Η μάγισσα  Χρωματούσα κατάφερε να γίνει για μια ακόμα φορά  αγαπητή, δείχνοντας  το δρόμο της χαράς, της καλοσύνης, της φιλίας  και της συγχώρεσης. Κι έδωσε σε όλους τα πινέλα της κι ευχήθηκε να΄ναι η ζωή τους γεμάτη χρώμα κι ομορφιά. Ο μάγος Αταίριαστος, ταίριαξε τόσο πολύ μ’ όλα τα θαυμαστά πράγματα του Μουσείου, που δεν ήθελε να φύγει, το ίδιο κι η Καμέλια που γουργούριζε όλη την ώρα ευχαριστημένη!

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμείς στην πρεμιέρα μας εκτός Κρήτης περάσαμε υπέροχα, ανάμεσα σε τόσους φίλους των παραμυθιών που το Ευχαριστώ βγαίνει με όση δύναμη έχει η ψυχή μας!

Φωτ: Λήδα Βαρβαρούση, Τέσυ Μπάιλα, Βασιλική Τσουρή, Ελληνοεκδοτική












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου