Το παραμύθι της βροχής

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ένας παππούς μοναδικός...ο Χρόνος ο αιώνιος!



Κι ήρθε ο καινούργιος χρόνος και όλα ξεκίνησαν από την αρχή! 

Ο Χρόνος καλεί τα παιδιά και τα εγγόνια του στο πρώτο τραπέζι της φετινής σεζόν θέλοντας να τους αποκαλύψει ένα μικρό μυστικό και να τους γνωρίσει σε έναν καλεσμένο του που …ξεχάστηκε, έμεινε στη γη και δεν έχει ούτε φίλους, ούτε κανέναν για συντροφιά! Ο Φιρφιρής είναι ένας καλικάντζαρος που κοιμήθηκε κάτω από την πολυθρόνα του Χρόνου και δεν άκουσε την σάλπιγγα που τους καλούσε όλους να επιστρέψουν στα σπίτια τους λίγο πριν το ξημέρωμα των Θεοφανείων. Μπλέκεται σε χίλιες δυο ιστορίες και ο καλοσυνάτος «Αιώνιος Παππούς» θέλει να τον γνωρίσει σε όλη του την οικογένεια!

Τα «Παραμύθια του Σαββάτου» σε νέες ιστορίες. Για το πρώτο Σάββατο 9 Ιανουαρίου του 2016 στις 12.00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» η Ελένη Μπετεινάκη θα αφηγηθεί ένα δικό της παραμύθι : « Ένας παππούς μοναδικός …ο Χρόνος ο αιώνιος».

Και θα φτιάξουμε το τεράστιο δέντρο του παππού χρόνου, θα γνωρίσουμε όλους τους μήνες και θα δούμε ποιον μας αρέσει να  τον φτιάξουμε σε κούκλα!

Άντε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με τις αλήθειες των παραμυθιών  κι αν δεν πιστεύετε  στα λόγια τους, ένα θα σας πω … : Ψέματα ή αλήθεια έτσι είναι τα παραμύθια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου