Το παραμύθι της βροχής

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δύο χρόνια ....γεμάτα " Παραμύθια του Σαββάτου"!



Ήταν 17 Οκτωβρίου του 2013 όταν « Τα παραμύθια του Σαββάτου», ξεκίνησαν να υπάρχουν ξανά. Δύο χρόνια σαν σήμερα και είπαμε να το θυμηθούμε!

Η ιδέα των "Παραμυθιών του Σαββάτου" υπήρχε από πολύ παλιά, γεμάτη πάντα με εκδηλώσεις, παραμύθια και χίλια δυο καλούδια για τα παιδιά. 

Πριν από δύο χρόνια λοιπόν ," τα Παραμύθια του Σαββάτου” ξεκίνησαν να υπάρχουν σε ηλεκτρονική στήλη, με άποψη και σεβασμό σε όλα τα βιβλία που αγαπάμε, στο Blog του βιβλιοπωλείου " Ζητούνται Αναγνώστες ", κάθε Σάββατο στην στήλη του Πολιτισμού του Cretalive.gr, και τον τελευταίο χρόνο στο ηλεκτρονικό περιοδικό Fractal.  Παρουσιάστηκαν, σχολιάστηκαν, γράφτηκαν οι γνώμες και απόψεις για περισσότερα από 300 παιδικά βιβλία μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση, γνώση και σεβασμό σε όλους τους αναγνώστες, τους συγγραφείς και τους εικονογράφους. 

Στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου " Δοκιμάκης", πήραν  ζωή πέρυσι σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα, με αφηγήτρια την Ελένη Μπετεινάκη που πιστεύει πως οι ιστορίες πρέπει να μοιράζονται , να λέγονται, να φτάνουν ίσαμε τον πιο μικρό ακροατή ή αναγνώστη σ΄ ολόκληρο τον κόσμο. Τότε μόνο αποκτούν αξία και νόημα και μπορούν να υπάρχουν. 

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους αγκάλιασαν και αγάπησαν τη στήλη των παραμυθιών.

Με την σημερινή επέτειο των γενεθλίων μας ,είπαμε να σταματήσουμε για λίγο και να επανέλθουμε ανανεωμένοι και με καινούργιες ιδέες από τον Νοέμβριο του 2015!

Και πάλι χιλιάδες ευχαριστώ και καλή μας αντάμωση!

Ελένη Μπετεινάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου