Το παραμύθι της βροχής

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

13 Παραμύθια και μια αλήθεια !



Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης »
 
Η γεύση και η μουσική συναντά τις …ιστορίες των ανθρώπων !

Μαζί μας και o Soren Lyng Hansen με το cello του για καλή μουσική!

Κερά Ροδέα είναι μια ομάδα ανθρώπων με μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα, έμπνευση και όρεξη για προσφορά και εργασία. Ένας νέος συνεταιρισμός που έχει σαν στόχο να γνωρίσει τα προϊόντα του τόπου του, της περίφημης Ροδιάς του Ηρακλείου, ως τα πέρατα του κόσμου. Κι όπως όλα τα καλά πράγματα για να γίνουν χρειάζονται ιδέες και διάθεση, οι γυναίκες του συνεταιρισμού εκδώσαν ένα βιβλίο 13 παραμυθιών που τους δωρίστηκε από τους συγγραφείς του για την ενίσχυση του.

Το υπέροχο αυτό βιβλίο παρουσιάζεται στο Ηράκλειο το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο « Δοκιμάκης».

Για να φτάσει η Κερά Ροδέα παντού και για να γευτείτε ότι καλύτερο υπάρχει στο χωριό μας εμείς θα είμαστε εκεί, σαν σε γιορτή, να σας κεράσουμε και ίσως και να σας πούμε και μια ιστορία …Ιστορίες για μεγάλα παιδιά που αναδεικνύουν την παράδοση , τον πολιτισμό και την αγάπη των απλών ανθρώπων.
« 13 παραμύθια και μιαν αλήθεια »,
εκδ. Αγροτικός Γυναικείος Συνεταιρισμός Ροδιάς
Για να ενισχύσουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια που αξίζει να ακουστεί σ όλον τον κόσμο, μια εποχή που οι μικρές ομάδες ανθρώπων μπορούν να καταφέρουν πολύ περισσότερα αρκεί να το θέλουν πολύ και να το πιστεύουν.






« Το βιβλίο με τίτλο «13 παραμύθια και μία αλήθεια» έχει πάρα πολλά μηνύματα και έναν σκοπό. Ο  αναγνώστης θα εμπνευστεί από τα μηνύματα  της Αλλαγής, της Ελπίδας, της Δράση, της αλληλοβοήθειας  και της Αγάπης και ίσως αποφασίσει κάποτε να γράψει κι αυτός το δικό του παραμύθι. 
Οι συγγραφείς του, έντεκα γυναίκες που πήραν το τιμόνι της ζωής τους «αλλιώς», θέλοντας να έχει και ένα σκοπό η όλη δράση τους δωρίζουν τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου στο νεοσύστατο Συνεταιρισμό Γυναικών Ροδιάς «Κερά Ροδέα» για να προσφέρει κι αυτός με την σειρά του, τα ξεχωριστά προϊόντα του σε όλο τον κόσμο.
 Είκοσι δύο  και πλέον θέσεις εργασίας σε μια Ελλάδα που καλείται να δει τα πράγματα διαφορετικά αν θέλει να βγει από  το τέλμα και γιατί όχι να γίνει  το παράδειγμα προς μίμηση.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου