Το παραμύθι της βροχής

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα Τμήματα στο βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης"

...53 χρόνια έχουν περάσει, κοντεύουν τρεις γενιές ανθρώπων που αγαπούν, διαβάζουν, αναπτύσσουν, δημιουργούν συνεχώςσε έναν χώρο που έχει γνωρίσει και συναντήσει εκατοντάδες συγγραφείς, ανθρώπους του πνεύματος, μουσικά σχήματα, παραμυθάδες, κουκλοπαίχτες, καραγκιοζοπαίχτες,εκθέσεις έργων τέχνης και φωτογραφίας, εικονογράφους μα  και ανθρωπούς που απλά τους αρέσει να διαβάζουν και να ανακαλύπτουν νέους δρόμους, με οδηγό πάντα την ποιότητα και το καλό βιβλίο. 


Φέτος δημιουργήσαμε δύο νέα τμήματα στο χώρο του βιβλιοπωλείου " Δοκιμάκης" . Το τμήμα του ξενόγλωσσου λογοτεχνικού και μη βιβλίου και αυτό του ξενόγλωσσου Τύπου με την πληρέστερη γκάμα εφημερίδων και περιοδικών σε πάρα πολλές γλώσσες.
Το δεύτερο τμήμα είναι αυτό  των μεταχειρισμένων βιβλίων , μια ιδέα πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και πρωτοπόρα από την εποχή εκείνη στις αρχές της δεκαετίας του '60 ,στο τότε γνωστό στέκι - βιβλιοπωλείο " Πηγή του βιβλίου" . Σήμερα λοιπόν, οι ιδέες του τότε, υλοποιούνται ξανά και το Τμήμα των βιβλίων της δεύτερης ευκαιρίας είναι  γεγονός.


Αν ένα βιβλίο μπορούσε να μιλήσει, σίγουρα θα μας έλεγε πως η πιο μεγάλη του επιθυμία θα ήταν να διαβαστεί απ όσους περισσότερους ανθρώπους γινόταν …
Γιατί κι αυτό έχει ψυχή, έχει μνήμη και ιστορία. Ιστορία που θέλει να τη μοιράζεται…

Τα « μεταχειρισμένα» βιβλία που μπορούν να αγοραστούν και να ξαναδιαβαστούν σε πολύ χαμηλή τιμή. Εκδόσεις που δεν υπάρχουν πια, βιβλία που αγαπήσαμε αλλά δεν ξέραμε που να τα βρούμε. Βιβλία για μεγάλα και μικρά παιδιά , βιβλία για όλους όσους συνεχίζουν να διαβάζουν , να αναζητούν, να μαθαίνουν, να θυμούνται και να  ονειρεύονται! 

Μην αφήνετε τα βιβλία σας σκονισμένα στα ράφια αν πια νομίζετε ότι δεν έχουν κάτι να σας πουν. Φέρτε τα στο βιβλιοπωλείο  και σίγουρα κάποιος θα βρεθεί να θέλει να διαβάσει την ιστορία τους !

Βιβλία Δεύτερης ευκαιρίας θα βρείτε σε πολύ μεγάλη ποικιλία από 1 ευρώ !

Περισσότερες πληροφορίες στο Βιβλιοπωλείο " Δοκιμάκης", Καντανολέων 4, Ηράκλειο
Τηλ : 2810285541, email : sales@bigbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου